Slaapbank Lieke

Een slaapbank die makkelijk in 2 stappen is om te bouwen van bankstel naar slaapbank. Stap 1 zitting naar voren schuiven, stap 2 rugleuning naar beneden klappen en klaar is je slaapbank. Doormiddel van de chaise lounge aan te haken maak je van deze slaapbank een tweepersoons slaapbank.

Slaapbank Lieke wordt bezorgd inclusief speciale haken om de chaise longue eenvoudig aan de slaapbank te bevestigen. Als bankstel heeft deze slaapbank drie riante sierkussens voor in de rug en twee kleinere kussens die als armleuning fungeren.

Slaapbank in Rood of Zwart
Klik op slaapbank voor meer informatie

Comfortabele Slaapbanken

Deze zeer comfortabele slaapbanken in knalrood of gitzwart met mooie opvallende verchroomde pootjes.

Slaapbank Anne

Perfecte slaapbank voor als je klein behuisd bent. Dit bankstel heeft 2 grote kussens voor in de rug en is heel eenvoudig om te bouwen tot een mooie moderne slaapbank door de zitting naar voren te trekken en de rugleuning naar beneden te klappen tot een tweepersoonsbed.

Wanneer je alleen wilt slapen dan is dankzij de riante afmetingen het uitklappen niet nodig. Je kan er als bankstel makkelijk met vier man op zitten. Een ideale bank dus als je vaak gasten over de vloer krijgt die blijven logeren.

Zeer grote Slaapbank
Klik slaapbank voor meer informatie

Slaapbank met royale afmeting

Slaapbanken met een strakke moderne uitstraling, in grijs, paars, zwart of zandkleur.

De Perfecte Slaapbank

Deze goedkope Slaapbanken zitten heerlijk zacht en slapen uiterst comfortabel. Deze slaapbank is gestoffeerd met een stof van hoogwaardig polyester. Snel en simpel uitklappen doormiddel van de losse kussens.

Zachte slaapbank Maud
klik slaapbank voor meer informatie

Zachte slaapbank voor een goede nachtrust

Haal de kussens weg, schuif de onderste kussens uit en je bankstel is omgetoverd tot slaapbank en klaar om lekker te slapen.

Strak witte Slaapbank

Slapen op de Slaapbank Capello is een waar genot. Deze zeer luxe ogende slaapbank heeft een comfortabel matras voorzien van binnenvering en 2 grote sierkussens en verchroomde poten.

Slaapbank italiaans design
Klik bed voor specifieke informatie

Luxe maar betaalbare slaapbank

Mooie slaapbank die naast zijn luxe uitstraling tevens erg lekker slaapt. Past perfect in elk moderne interieur en met een zeer goede prijs kwaliteits verhouding geschikt voor elk buget. In wit, zwart of taupé.

Romantisch Slaapbank

Deze slaapbank met de naam Sarnia zit als bankstel lekker zacht en slaapt uiterst comfortabel.

Romantische slaapbanken
Klik slaapbank voor meer informatie

Comfortabel slapen in een romantische slaapbank

Dit bankstel is zeer vlot om te toveren tot een prachtige slaapbank. Zeer doelmatig als je niet zoveel ruimte hebt of als je regelmatig gasten krijgt die blijven slapen.

Multifunctionele slaapbanken

Ideaal om heerlijk te relaxed languit te zitten op deze prachtige bankstel die in een wip om te toveren is naar de perfecte slaapbank.

Slaapbanken collectie Martin
Klik slaapbank voor meer informatie

Strakke bedden

Deze slaapbanken hebben drie losse sierkussens en zijn zeer geschikt voor het optimaal benutten van kleinere ruimtes.