Modulus Loveseat

Deze Loveseat gemaakt van gerecycelde fietsonderdelen is absoluut origineel, hoogst creatief en milieu vriendelijk. Het zal zeker een unieke look & feel toevoegen aan elk design interieur.

De Modulus loveseat is verkrijgbaar bij Bike Furniture Design, design interieurstyling en productie studio gespecialiseerd in tijdloze moderne meubels, hoofdzakelijk gemaakt van gerecycled staal en aluminium fiets onderdelen voor een milieu vriendelijk interieuradvies.

De Modulus Love seats
Klik op de loveseat voor een andere hoek

De Modulus Love seats

Deze design meubelen zijn gemaakt van gerecycelde fietsonderdelen. Deze zeer aparte loveseat is gemaakt uit strategisch gebogen en speciaal gelast uit stalen fietswielen. De Modulus Loveseats zijn verkrijgbaar met binnenband kussens of custom made kussens in verschillende stoffen en materialen.

Massief houten Loveseat

Deze massief houten loveseat ontworpen door interieurstylist Jake Phipps is eigenlijk een houten beeldhouwwerk.

Gemaakt uit hardhout ruikt het net zo lekker als dat het zit. Het is designed zodat als twee mensen gaan zitten, in deze ergonomische loveseat, zij altijd oog contact kunnen houden, de liefde van een loveseat. Deze loveseats kunnen zowel binnen als buiten staan omdat ze gemaakt is zijn van cedar hout. Deze geheel eigentijdse love seat is een uniek vormgegeven kunstuk en een meubelstuk met warmte in een.

De Modulus Love seat

Loveseat Dakota

Een blik op deze loveseat en je bent smoorverliefd. Lifestyle love seat Dakota is bekleed met een hoogwaardige donkere stof. Loveseat Dakota heeft een speciale finish op de naden waardoor ze een extra robuust karakter krijgt. De kussens zorgen voor een stabiele houding van je ruggengraat je belast dus je rug niet meer dan nodig, daardoor krijgt je rug de verdiende rust.

Love seat Dakota

Lifestyle's loveseat

Van deze loveseats komen er diverse andere meubelen van hetzelfde design zodat er veel leuke combinatie mogelijkheden zijn.

Loveseat Lipps

De wereldberoemde Lipstick Loveseat door Franco Audrito van Studio 65 in 1971. Er wordt gespeculeerd over de bron van inspiratie voor deze prachtige loveseat, de een zegt dat het Salvador Dali was geweestg en de ander speculeert over Marilyn Monroe. Deze knalrode loveseat in de vorm van een sensuele mond met lipstick is uiteraard geschikt voor 2 personen is vervaardigd uit hoogwaardig en zacht kunststof en is geschikt voor zowel in de tuin als binnen..

Loveseat Dakota

Loveseat Lipstick

Alleen verkrijgbaar in uiteraard de kleur knalrood. Het gewicht van deze loveseat is 30 Kilo. Makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Zeer degelijke loveseat als een absolute eyecatcher op elke plek.

Beige loveseat

Deze beige microfiber loveseats zijn de perfecte woonideeen. Deze love seat heeft een rugleuning die je naar achteren kan vouwen om je loveseat om te toveren naar een klein knus bed. Deze beige loveseat is tijdloos en gemaakt van zachte materialen en lekker comfortabel.

Beige love seats
klik loveseat voor grotere foto

Elegante en luxueuse loveseats

Deze loveseat geeft je kamer een elegante en luxueuse uitstraling. Deze zachte beige kleur love seat heeft een charmant en zacht karakter. Deze beige loveseat staat op dikke gepolijste metalen poten om duurzaamheid te waarborgen en zorgt voor een moderne uitstraling.

Loveseat 492

De 492 Love Seat is verkrijgbaar in rood of wit leder. Verstelbare armleuningen en kussens om lekker achterover te liggen met voldoende rugsteun.

Love seat 492
Klik loveseat voor grotere foto

Elegant Design Loveseats

De 492 loveseats zijn een geweldig voorbeeld van modern design meubelen voor een wat kleinere ruimte. Het metalen onderstel maakt het duurzaam en elegant, deze loveseat is een geweldige toevoeging voor je moderne meubelen interieur

Love Seat Dakar

Strak vormgegeven en comfortabele loveseats met losse rugkussens. Deze love seats zijn ook verkrijgbaar als bankstel bij van Buuren Meubelen. Het zitkussen is gemaakt van latex sticks een hoogwaardig natuurproduct.

loveseat Dakar
klik love seat voor grotere foto

Elegant Design Loveseat

Het zit comfortabel en geeft goede steun. Het kussen behoudt zijn vorm goed. De rugkussens zijn gevuld met dons en veren, wat een heerlijk gevoel geeft.

Loveseat Arlington

Met deze love seats heb je pas een comfortabel plekje in je woonkamer. Een lekkere loveseat inclusief 3 sierkussens die perfect passen bij deze stoel voor 2 personen.

love seat Arlington
klik loveseat voor meer informatie

Elegant Design Loveseat

Een uiterst comfortabele loveseat die je een perfecte steun geeft met de veren en dons gevulde rugkussentjes. De kussens behouden zijn zitvorm goed en bieden een ideaal zitcomfort.

Kiss Loveseat

Bij deze loveseat krijg je er een hartvormig kussentje bij, dus pak die speciale iemand en geef een kusje weg. Het frame en de poten zijn gemaakt van stevig hardhout, deze love seat is gemaakt van kersenrood fluweel en heeft de vorm van een paar volle rode lippen.

kiss loveseat
Klik loveseat voor grotere foto

Spraakmakende Loveseat

Deze eyecatching love seats zullen iedereen aan het praten maken. Voeg een stukje style en flair toe aan je kamer met deze kiss loveseat.

Trento Slipper Loveseat Espresso

Loveseats kunnen een leuke touch geven aan je interieur en er zijn zoveel verschillende leuke modellen om uit te kiezen. Neem nou de Trento Slipper Love Seat Espresso, deze loveseat heeft een bruin metalen frame, de achterkant is gevuld en deze design meubelen zijn dubbel gestikt om het dikke stoffeerwerk goed te accentueren.

loveseat Trento Slipper Espresso
Klik loveseat voor grotere foto

Trento Slipper Love Seat Espresso

Het kunstleer is net echt en tevens makkelijk schoon te houden en erg stevig. Deze loveseat heeft een sophisticated en moderne look. De poten komen uit het midden in een hoek zodat het een uniek zweef effect geeft. Ondanks het tijdloos design kan het perfect samenwerken in andere huis thema's en decors.

Zacht Velours Loveseat

Deze fraaie love seats zijn gemaakt van zacht velours-stof. In deze leuke loveseat kan je gezellig met je liefje zitten of gewoon lekker riant in je eentje onderuit hangen. Deze knalrode loveseat is inclusief twee grote zachte kussens voor in je rug en één mini kussentje, en natuurlijk alles in het knalrood.

Knalrooie romantische loveseat
Klik loveseat voor grotere foto

Warme rode Loveseat

Deze knusse Loveseat staat garant voor een gezellig avondje TV. Lekker warmpjes met z'n twee of heerlijk onderuit alleen met een leuk boek.